Oplossingen voor garnalen

Garnalen zijn delicate producten en moeten met zorg behandeld worden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons hierop te focussen als het op zeevruchten aankomt. We durven onszelf ondertussen “specialisten in garnalenverwerking” te noemen. Vele leidende garnalenverwerkers hebben hun weg naar Innotec al gevonden voor advies en oplossingen. Van 1000 tot 4000 kg per uur: wij maken het, met uw wensen voor ogen!

Onze industriële garnalen verwerkende machines leveren u het hoogst mogelijke rendement. Alle machines zijn op maat leverbaar voor de verwerking van warm water garnalen (Vannamei, Black Tiger etc.) en Noordzee garnalen (Crangon crangon).

Het koken van garnalen is een van de belangrijkste stappen in de processing van garnalen. De wijze van koken bepaalt de kleur, textuur, bite en het koorendement.

Meer informatie

Om doorgaren van de garnalen na het kookproces te voorkomen is het belangrijk dat ze direct gekoeld worden. Innotec Systems levert koelsystemen die werken op basis van recirculerend water wat zorgt voor grote besparingen qua water.

Meer informatie