Onze oplossingen

Er is geen enkel bedrijf zoals dat van u, en dat weten wij. Dit is waarom luisteren onze belangrijkste eigenschap is. Vanaf het begin van een project zijn onze engineers betrokken bij het vertalen van uw wensen naar een oplossing die zichzelf onderscheidt in betrouwbaarheid, hygiëne, gebruiksgemak en opbrengsten.

Onze oplossingen komen in vele vormen: van enkele machines tot complete verwerkingslijnen. Zie onze specialiteiten hieronder!

Garnaal

Garnalen zijn delicate producten en moeten met zorg behandeld worden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons hierop te focussen als het op zeevruchten aankomt. We durven onszelf ondertussen “specialisten in garnalenverwerking” te noemen. Vele leidende garnalenverwerkers hebben hun weg naar Innotec al gevonden voor advies en oplossingen. Van 1000 tot 4000 kg per uur: wij maken het, met uw wensen voor ogen!

Bekijk de oplossingen
Groente

Er is geen bedrijf zoals dat van u, en dat weten wij. Dit is waarom luisteren onze belangrijkste vaardigheid is. Vanaf het begin van een project zijn onze engineers betrokken in het omzetten van uw wensen naar een oplossing die zichzelf onderscheid in betrouwbaarheid, efficiency, hygiëne, gebruiksgemak en een hoge opbrengst. 

Bekijk de oplossingen
Aardappelen

Nederlanders en aardappelen horen bij elkaar: we houden van ze in alle soorten en maten en eten ze op dagelijkse basis. Logischerwijs willen we alleen de beste kwaliteit. Wij geloven dat wij met onze kennis en ervaring in het thermisch proces u het beste aardappelproduct kunnen bieden: van verse aardappelen tot bevroren friet. Wat we doen hangt van uw wensen af. Wat we bieden is duidelijk: betrouwbaarheid, efficiency, hygiëne, gebruiksgemak en hoge opbrengsten.

Bekijk de oplossingen
Lopende Band

Transportbanden zijn meer dan alleen het product van A naar B brengen, maar een naadloos ontworpen systeem dat het proces optimaliseert zodat het product niet beschadigt, opbrengsten verhoogt en bovendien veilig is om mee te werken. Transportbanden zijn werkelijk de delen die alles aan elkaar linken. 

Bekijk de oplossingen