Onze overtuiging

Een passie voor voedsel en techniek in combinatie met een sterke klantgerichte visie is sinds 2000 al hetgeen wat ervoor zorgt dat een groot scala aan voedselverwerkers wereldwijd een perfecte op maat gemaakte oplossing in huis hebben. Door een sterke focus op het thermisch proces, waaronder koken, blancheren en koelen, zijn er binnen de muren van Innotec Systems al vele nieuwe technologieën ontwikkeld. Een goed voorbeeld hiervan is onze Impingement Flash cooker.

De klant en zijn wensen staan altijd centraal bij ons: hun wensen en eisen veranderen veranderen met de tijd, en alleen door aandachtig naar hen te luisteren kunnen we onszelf blijven verbeteren. Stilstand is achteruitgang, en daarom investeren wij continu in ons personeel: nieuwe kennis en vaardigheden zorgen ervoor dat ons team altijd in staat is om met de meest innovatieve oplossingen voor elke klant te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Ontmoet de mensen die uw doelen helpen bereiken.

Henk Spies

"Ik ben altijd al een technisch persoon geweest, en ik geniet ervan om dingen te zien die met de hoogste kwaliteit gebouwd zijn. Ik heb talloze lascursussen gevolgd en ik streef altijd naar perfectie. Ik denk dat dat Innotec zo sterk maakt: iedereen wil dat onze klanten geheel tevreden zijn. De enige manier waarop dat mogelijk is, is door te luisteren naar wat ze nodig hebben en vervolgens theoretische kennis met praktische ervaring te combineren. Je moet altijd een stap vooruit denken. Zo creëren we iets wat de tand des tijds zal weerstaan.”

Maarten Beijen

“De combinatie van voedingsmiddelen en technologie heb ik altijd al interessant gevonden. Ik voeg graag iets toe: of het nu met het product te maken heeft of met processen. Innotec’s innovatieve karakter heeft me altijd aangetrokken aangezien het aansluit op mijn streven om altijd vooruit te denken. Al deze innovaties zorgen voor een betere werkomgeving, wat op den duur weer voor betere oplossingen voor onze klanten zorgt. Ik geniet ervan om te zien dat een bepaalde oplossing voordeel oplevert voor alle betrokken partijen.”

Dennis Doove

“Ik vind het ontzettend leuk om iets te maken waarbij ik uitgedaagd wordt om op ieder detail te letten. Zien dat het gemaakt wordt in de werkplaats geeft altijd een bijzonder gevoel. Door intensief samen te werken blijven we elkaar verbeteren. Op deze manier komen onze technische ideeën op de best mogelijke manier tot leven.”

Ineke Van Loon

“Hier bij Innotec maak ik alles van dichtbij mee. Ik heb veel contact met klanten; ik weet wat er in de werkplaats gebeurt; ik weet wat er bij onze verkoopafdeling gebeurt. Doordat het een kleiner bedrijf is krijg ik de kans om veel verschillende werkzaamheden te doen, waarvan ik meteen resultaat zie. Weten dat je werk een positieve impact heeft geeft veel voldoening.”

Dennis Van Bommel

“Omdat Innotec een wat kleiner bedrijf is hangt er een zeer informele en vriendelijke sfeer. In plaats van iedere dag hetzelfde doen voer ik veel verschillende werkzaamheden uit. Op deze manier leer je het bedrijf en je collega’s steeds beter kennen.”

"Ik vind het ontzettend leuk om iets te maken waarbij ik uitgedaagd wordt om op ieder detail te letten."


Dennis Doove Engineer